Cumparati KINGXBAR Luxury Heart Series Case Clear Protective Cover compatibil cu Apple iPhone 13 Pro Max 6.7 inch cu cristale Bling din Austria Soft Shockproof Gold Plated Skin Covers pentru femei: Cazuri de baza
Aceasta carcasa de telefon este Frumoasa, durabila si o valoare excelenta pentru bani. Cu toate acestea, marginile nu au deloc aderenta, astfel incat telefonul aluneca pe orice suprafata care nu este un suport real pentru telefon. Aceasta husa ar fi perfecta daca marginile ar fi din silicon (sau cel putin stratul exterior al marginii). imi place atat de mult designul, incat am cautat un Pop SocketпёЏ sau un suport pentru inel care sa fie suficient de mic (cu recenzii bune) pentru a fi atasat la spate fara a acoperi designul, dar nu am avut noroc pana acum. Este elegant & perfect pentru cineva care nu-si foloseste telefonul des, dar nu este practic pentru cei care o fac. Sunt foarte suparat ca va trebui sa gasesc o alta carcasa.
Iubesc acest caz . Se potriveste perfect si arata superb!!!
Acest caz este atat de frumos. Nu stiu daca poza ii face dreptate. Doar cantitatea potrivita de bling. Nu stiu cat de durabila este, deoarece abia am primit-o, dar merita fiecare banut.
Iubesc acest caz, deoarece este absolut frumos. Am aurul si acest caz permite telefonului sa arate adevarata sa culoare cu un pic de flare. De asemenea, din moment ce 13 pro max are un pic de greutate la el, aceasta carcasa usoara este un alt beneficiu. Da, spuneti prietenilor sa cumpere.
in mod normal, nu primesc huse dragute, dar mi-a placut aspectul "girly", chiar daca sunt o persoana de 60 de ani. Toata lumea ma completeaza si inca functioneaza cu magnetul de pe suportul telefonului meu de masina chiar si prin cristale. imi place si am cumparat una pentru GF mea
Mare pana acum!!!
Acest caz este atat de dragut! Se simte robust si sigur pe telefonul meu. Nu am nimic altceva decat bun de spus despre acest caz!
Nu puteti sa va asezati telefonul pe un incarcator, daca va plac incarcatoarele pe care doar puneti telefonul. Diamantele sunt in cale.
Iphone 13 pro albastru
Smart md iphone 13
Iphone 13 pro rate fara dobanda
13 Pro max Moldova
Pro smart
Pro smart
Pret mare si este mai bun decat hanul 6s plus!
a fost uimitor curatare rapida rapida nu am gasit nici un semn pe telefon si bateria este de viata este de 95% wow im atat de uimit
produs mare
telefonul a venit asa cum a fost anuntat
in stare mai buna decat ma asteptam
Placut surprins cu placere
imi place foarte mult faptul ca au pus in comanda o husa si o protectie pentru ecran. Nu ma asteptam la asta. Am comandat acelasi telefon de la un alt operator si tot ce am primit a fost telefonul.... Va multumim pentru ca ati avut grija.
A sosit asa cum era de asteptat. Functioneaza foarte bine!
Frumos telefon! Functioneaza foarte bine!
Sunt foarte multumit de acest lucru achizitionat.
imi place! A functionat perfect. Nu am avut inca nicio problema si nu cred ca voi avea niciuna mai tarziu.
Mare
www.smart.md/apple-iphone-13 Iphone 13 pro md
Iphon 13
Iphone 13 pret
Iphone 13 Moldova pret
Cat costa un iphone 13
Cumparati Spigen Liquid Air Armor proiectat pentru iPhone 13 Pro Max Case (2021) - negru mat: Carcase de baza
O carcasa eleganta si eleganta cu profil redus, care are o aderenta impresionanta pe ea si o cantitate echitabila de protectie. Am avut aceasta versiune de caz Spigen pe ultimele mele telefoane 3 si nu m-a dezamagit niciodata. incarcarea wireless este o briza. Oamenii care spun ca aceasta nu este o carcasa compatibila cu Mag Safe trebuie sa citeasca mai bine. Aceasta nu este anuntata ca fiind compatibila cu Mag Safe. Este compatibila cu incarcarea WIRELESS, ceea ce inseamna ca functioneaza cu incarcatoare wireless qi standard. Magsafe este complet diferit, deoarece necesita o conexiune magnetica pentru a se incarca. Nu criticati produsul din cauza faptului ca nu ati inteles tehnologiile.
Am fost surprins de costul carcasei, mai ales pentru cat de frumos arata in poze. Este la fel de draguta si in realitate - nu am idee daca se potriveste cu adevarat la iPhone 13 Pro Max. Carcasele pentru iPhone 12 Pro Max NU se potrivesc la 13. Acest produs a fost listat pentru prima data in septembrie 2021. S-ar putea sa fie o afacere adevarata - voi afla cand imi va sosi telefonul.
Actualizare 31/10/21... carcasa se potriveste perfect la iPhone 13 Pro Max. Mi-a cazut telefonul de doua ori si nu a patit nimic. Aceasta este diferenta dintre o carcasa necunoscuta de 10 dolari si una Spigen.
Carcasa NU este MagSafe Am cumparat noul iPhone 13 Pro Max si accesoriile MagSafe au functionat fara carcasa, dar nu si cu ea. Pastrarea pana cand voi primi una noua care este MagSafe. Nu sunt multumit. Cazul arata totusi frumos!
Cineva a spus ca nu functioneaza cu Magsafe - este partial adevarat. incarcatorul meu Apple magsafe functioneaza foarte bine cu ea. il pot seta pe incarcator si se lipeste, poate chiar sa ridice telefonul. Este adevarat, nu este la fel de puternic ca fara carcasa sau ca cu o carcasa cu benzi in interior pentru cercul magsafe si altele, dar se incarca foarte bine. Nu veti reusi sa lipiti portofele si altele asemenea, asa ca, din acest punct de vedere, da, magsafe esueaza. Dar pentru incarcare, este un du-te-vino. Asta e tot ce aveam nevoie oricum.
Nu obisnuiesc sa scap telefoanele, asa ca ma intereseaza mai mult sa nu-l zgarii, mai ales ca lentilele de pe 13 ies mult mai mult in afara decat cele de pe 11 Pro Max.
Acesta are o buza in jurul partii din fata si din spate care este suficienta pentru a impiedica lentilele sa intre in contact cu o suprafata daca il asezi, ceea ce este ceea ce imi doream.
Nu este prea alunecoasa, astfel incat ajuta la aderenta fara a adauga prea mult volum.
Extrem de impresionat de aceasta carcasa.
Pro:
- Subtire fara a fi prea subtire.
- Textura mata nu incurajeaza amprentele digitale.
- Partea din spate texturata a crescut aderenta.
- Are buza ridicata care protejeaza ecranul in cazul in care cade cu fata in jos.
- Are buza ridicata in spate pentru a proteja la camerele ridicate.
- Acopera butoanele de alimentare si de volum pentru a nu fi expuse. Apasarea pe ele este extrem de usoara.
- Functioneaza cu un incarcator MagSafe.
Contra:
- Doar doua culori. As fi vrut sa existe mai multe culori.
Aceasta este a treia husa de la aceasta companie. Se potriveste ca o manusa si este foarte usor. Este un pret rezonabil.
Am luat iPhone 13 Pro Max argintiu pentru aceasta. Cazul se potriveste ca o manusa si se simte bine peste tot! Cu siguranta au lovit cuiul pe loc cu dimensiunile carcasei si cu potrivirea generala a iPhone-ului. imi place!
Am vrut cu adevarat sa imi placa acest caz, dar nu am putut. A fost pur si simplu prea alunecoasa pentru iPhone 13 Pro Max. Acesta este un telefon urias si am nevoie de o carcasa care sa se prinda cu doar cateva puncte de contact in mana. Liquid Air Armor nu a fost acea husa.
Acest stil ar putea functiona bine pe un telefon mai mic care nu este Max. Am avut o Liquid Air Armor pentru Galaxy S8+ si mi-a placut la nebunie. Dar dimensiunea suplimentara a lui 13 Pro Max are nevoie de o carcasa TPU mai lucioasa pentru a avea o fixare ferma. Acele mici triunghiuri mate de pe spatele carcasei ascund amprentele, dar nu ofera tractiune.
Din fericire, Smart.md si Spigen au fost foarte amabili sa permita returnarea si am primit un Liquid Crystal lucios, mult mai aderent, care imi place foarte mult. Pot trai cu amprentele digitale.
Aceasta este o carcasa grozava, arata bine si se potriveste bine, nu este moale de cauciuc, dar nici prea tare ca poate marca telefonul. Culoarea a fost buna si se simte foarte bine in mana, cu o textura de aderenta pe partile laterale, exact cat trebuie. Butoanele ofera o senzatie perfecta, iar gaurile sunt plasate exact acolo unde este necesar. Asadar, totul este pozitiv? Ei bine, nu chiar.
Pentru a fi corect, sunt foarte special cand vine vorba de alegerea carcasei potrivite pentru orice produs Apple, exista o multitudine de carcase care nu sunt autentice, tipuri de carcase, preturi si producatori care pot fi o adevarata bataie de cap in momentul alegerii. Aceasta carcasa a venit de la o marca pe care o cunosc bine si, de fapt, am montat protectorul lor de ecran, ceea ce este 10/10. Calitatea carcasei este fantastica, dar, personal, nu sunt prea incantat de textura de pe spate, deoarece tinde sa atraga in mod nejustificat particule in acelasi mod in care talpile de pantofi colecteaza murdarie, dar chiar si atunci cand uit acest lucru, consider ca materialul arata umezeala de pe maini, care necesita mai mult decat stergerea, asa cum ar fi o amprenta. Pana la punctul in care, in anumite unghiuri, spatele avea un aspect lucios si mat, ceea ce, personal, era deranjant. Nu sunt sigur daca acest lucru este din cauza materialului in sine, deoarece nu este suficient de lucios pentru a fi sters, dar nici suficient de cauciucat pentru a nu lasa urme ca in cazul carcaselor cu gel adevarat. Ca urmare, este un fel de blocat intre cele doua.
Din nou, este posibil ca acest lucru sa nu fie o problema pentru majoritatea oamenilor, stiu ca si carcasele din piele pot avea aceeasi problema, dar se presupune ca acestea imbatranesc odata cu utilizatorul, dar pentru mine o carcasa care arata bine trebuie sa nu aiba urme sau cel putin sa fie usor de sters.
Aceasta carcasa este de o calitate foarte buna, este realizata dintr-un cauciuc TPU flexibil, dar ferm, ceea ce este grozav, deoarece carcasele din silicon par sa devina lipicioase / lipicioase cu varsta. proeminenta camerei este proeminenta si pastreaza lentilele camerei protejate bine. Am folosit gama de carcase Spigen liquid air pe ultimele 2 iPhone-uri si nu am avut niciodata probleme cu calitatea si potrivirea, aceasta carcasa se potriveste bine, dar nu pare sa aiba acel "clic" satisfacator atunci cand se potriveste pe telefon, uneori, dupa ce o scot din buzunar dupa ce m-am asezat, un colt sau doua ale ecranului arata unde carcasa s-a tras inapoi. acest lucru s-ar putea datora designului patrat al iPhone 13. Rezolvati aceasta problema, atunci carcasa va fi perfecta!
Iubesc carcasa, se simte foarte bine in mana si este placuta si aderenta! Carcasa nu arata amprentele digitale sau nu colecteaza murdarie, iar butoanele sunt clicky si usor de utilizat.
Singurul defect al acestui design este decupajele de pe fiecare parte a fiecarui buton - decupajele permit mici bucati de murdarie / praf in interiorul carcasei, care apoi se executa intre carcasa si telefon si zgarie marginea telefonului (a se vedea fotografiile atasate - acestea sunt de iPhone X, dar am avut aceeasi problema cu 13 pro max).
A sosit in timp util. Se potriveste foarte bine si are o senzatie placuta de textura. Nu sunt sigur cum va rezista peste cativa ani, deoarece nu am incercat cazurile lor inainte. Ar fi fost grozav daca culoarea ar fi fost apropiata de versiunea sierra blue. Altfel, totusi, este destul de usoara si acopera bine cucuiul camerei.
Este o husa frumoasa, dar a trebuit sa scad o stea pentru ca reduce puternic eficienta Magsafe. Desi functioneaza, daca aveti un suport sau un dock care face ca telefonul sa "pluteasca", atunci cel mai probabil magnetul nu va mai tine telefonul in sus cu aceasta husa.